Søk

Om oss

banner

The Skin ClinicDin Hud er er nettbutikken til The Skin Clinic i sentrum av Trondheim (www.theskinclinic.no).  Nettbutikken leverer varer og tilbyr videokonsultasjoner i hele Norge.

Vi har et mål å kunne tilby personlig veiledning av ypperste kvalitet. Hos oss finner du både leger og kosmetiske sykepleiere som jobber til daglig med kosmetiske hudbehandlinger og hudpleieprodukter. Vi har bred kompentanse innenfor hudforbedring og anti-aldring.  Vi opplever at mange synes det vanskelig å handle på nett, da de er usikre hva som passer for deres hud og hudproblemer.  Vi ønsker å gi deg den samme veiledningen som du skulle ha fått om du kom innom vår klinikk, selv om du handler på nettet.  Vi er også tilgjengelige for veiledning etter du har kjøpt produktene.

Vi er spesialister i hudprogram for anti-aldring, mot pigmenter (leverflekker, melasma), uren hud og rødme/rosacea.  Vi sender med bruksanvisning med eventuelle personlige tilpasninger på alle våre hudprogram.

Alle produkter vi selger er sertifiserte og sendes fra vår klinikk i Trondheim.  Det betyr at du aldri betaler frakt eller toll, og det er lett å få tak i oss. Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og videokonsultasjon hvis du har spørsmål.

The Skin Clinic
Jomfrugata 1
7011 Trondheim

Tlf: 4004 3005
E-post: butikk@dinhud.no