Søk

Uren hud og kviser

Hudprogram som passer for deg som plages med uren hud, akne og hudormer.  Produktene bremser talgproduksjon, exfolierer huden/åpner opp tette porer og reduserer dannelse av bakterier og inflammasjon i huden. Hudprogram finnes for unge og voksne med uren hud.

Trenger du hjelp til å velge riktig program? Bestill en gratis E-konsultasjon med lege eller kosmetisk sykepleier.

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Hudprogram mot kviser og uren hud

Hudprogram mot kviser og uren hud

Hudprogram mot kviser, uren hud og hudormer. Neostratas produkter bygger på eksfolierende metoder som kombinerer AHA med ingredienser som bidrar til å bekjempe akne, få kontroll over hudens talgproduksjon og minimere aknearr.
kr 1 566,00
Bilde av Hudprogram Uren hud og anti-aldring

Hudprogram Uren hud og anti-aldring

Hudprogrammet fra SkinCeuticals reduserer produksjon av talg og eksfolierer huden, som gir en forbedring av av akne samtidig som det reduserer fine linjer og rynker og store porer og forbedrer hudstrukturen. Programmet er velegnet for voksne med akne. Programmet kan utvides med 0.3% Retinol på natten for en enda større aldringshemmende effekt. Retinol reduserer urenheter, fine linjer, rynker og pigmentforandringer i huden.
kr 2 010,00
Bilde av Hudprogram Uren hud

Hudprogram Uren hud

Dette er et hudprogram for de som sliter med uren hud, kviser og hudormer. Hudens cellefornyelse stimuleres med AHA-syre (Foamer 15 og Mask 15), mens Hyal Ceutic tilfører huden mye fukt og Sun Ceutic beskytter huden med SPF 50.
kr 2 390,00