Søk

Dehydrert hud

Hudprogram for de som plages med dehydrert hud. Finnes for forskjellige hudtyper.

Trenger du hjelp til å velge riktig program? Bestill en gratis E-konsultasjon med lege eller kosmetisk sykepleier. 

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud

Hudprogram Dehydrert hud

Dette hudprogrammet fra Neostrata er egent for de med tørr og dehydrert hud. Tørr hud er mer ømfintlig og reagerer lettere enn `normal` hud. Produktene som inneholder bionic PHA, er perfekte for å gjenoppbygge fuktighetsbalansen i tørr og fuktfattig hud. De forbedrer hudens struktur og farge og reduserer fine linjer og rynker . Serumet i programmet tilfører huden intensiv fukt. Kan kombineres med øyekrem (Eye Cream eller Bionic Eye Cream).
kr 2 246,00
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud (normal-fet)

Hudprogram Dehydrert hud (normal-fet)

Dette hudprogrammet fra SkinCeuticals er egnet for normal, fett eller kombinert hud som er dehydrert. Programmet inneholder Phloretin CF, som er en antioksidant som forebygger aldringstegn og redusere pigmentering i dehydrert hud. Daily Moisture er en lett, porereduserende fuktighetskrem for normal eller fet hud som gir næring og fukt uten å etterlate huden med en fet følelse. Ultra Facial Defense SPF50 er en bredspektret og fuktighetsgivende UV-beskyttelse. Det anbefales en renserutine til hvert hudprogram. For dette programmet anbefales Soothing Cleanser og ev. Equalizing Toner.
kr 3 420,00
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud (tørr)

Hudprogram Dehydrert hud (tørr)

Dette programmet er ideell for de med tørr hud som trenger fukt. CE Ferulic er en revolusjonerende kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring av huden. Den er velegnet for bruk på tørr hud. Emollience er en rik ansiktskrem som er spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud. Den nærende formulering bidrar til å forbedre hudens fuktighetsnivå. Ultra Facial Defence SPF50 er en bredspekteret og fuktighetsgivende UV-beskyttelse. Det anbefales en renserutine til hvert hudprogram. Soothing Cleanser og Equalizing Toner passer til dette programmet.
kr 3 420,00