Søk

Hudprogram

De medisinke hudprogrammene som Din Hud selger er svært aktive og virkningsfulle. Vi har programmer for forskjellige hudproblemer. Hos oss får du personlig veiledning for riktig valg og bruk av produkter fra våre spesialister i hudpleie.

Trenger du hjelp til å velge riktig program? Bestill en gratis E-konsultasjon med lege eller kosmetisk sykepleier.

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud

Hudprogram Dehydrert hud

Dette hudprogrammet fra Neostrata er egent for de med tørr og dehydrert hud. Tørr hud er mer ømfintlig og reagerer lettere enn `normal` hud. Produktene som inneholder bionic PHA, er perfekte for å gjenoppbygge fuktighetsbalansen i tørr og fuktfattig hud. De forbedrer hudens struktur og farge og reduserer fine linjer og rynker . Serumet i programmet tilfører huden intensiv fukt. Kan kombineres med øyekrem (Eye Cream eller Bionic Eye Cream).
kr 2 026,00
Bilde av Hudprogram mot pigmenteringer og ujevn hudtone

Hudprogram mot pigmenteringer og ujevn hudtone

Enlighten serien virker effektivt mot de fleste pigmenteringsproblemer, samtidig som den har en sterk aldringshemmende virkning. Dette programmet inneholder en kombinasjon av ulike blekende ingredienser med dokumentert effekt. Disse demper eksisterende hyperpigmenteringer og forebygger nye. Dagkremen inneholder SPF25.
kr 2 332,00
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud (normal-fet)

Hudprogram Dehydrert hud (normal-fet)

Dette hudprogrammet fra SkinCeuticals er egnet for normal, fett eller kombinert hud som er dehydrert. Programmet inneholder Phloretin CF, som er en antioksidant som forebygger aldringstegn og redusere pigmentering i dehydrert hud. Daily Moisture er en lett, porereduserende fuktighetskrem for normal eller fet hud som gir næring og fukt uten å etterlate huden med en fet følelse. Ultra Facial Defense SPF50 er en bredspektret og fuktighetsgivende UV-beskyttelse. Det anbefales en renserutine til hvert hudprogram. For dette programmet anbefales Soothing Cleanser og ev. Equalizing Toner.
kr 3 090,00
Bilde av Hudprogram Rosacea, sensitiv hud og atopisk dermatitt

Hudprogram Rosacea, sensitiv hud og atopisk dermatitt

Dette hudprogrammet er spesielt egnet til de med tørr og sensitiv hud. Produkter som inneholder bionic PHA, er perfekte for å gjenopprette fuktighetsbalansen i tørr og fuktfattig hud. Hudens struktur og farge forbedres , og forekomsten av fine linjer reduseres. Redness Neutralizing Serum reduserer rødme. Programmet kan også brukes av de med hudproblemer som rosacea eller atopisk dermatitt.
kr 2 003,00
Bilde av Hudprogram Avansert anti-aldring Basis

Hudprogram Avansert anti-aldring Basis

Neostrata Skin Active er en avansert og omfattende antiageing serie som tar hånd om alle synlige tegn på aldrende hud. Serien inneholder blant annet NeoGlukosamin, Retinol og Aminofil som forbedrer hudens struktur og gjør at huden ser fyldigere og fastere ut. Rynker og fine linjer reduseres. Antioksidanter beskytter huden mot daglige miljøangrep. Dagkremen inneholder SPF30.
kr 1 797,00
Bilde av Hudprogram mot kviser og uren hud

Hudprogram mot kviser og uren hud

Hudprogram mot kviser, uren hud og hudormer. Neostratas produkter bygger på eksfolierende metoder som kombinerer AHA med ingredienser som bidrar til å bekjempe akne, få kontroll over hudens talgproduksjon og minimere aknearr.
kr 1 566,00
Bilde av Hudprogram Rødme og sensitiv hud

Hudprogram Rødme og sensitiv hud

Dette hudprogrammet passer for de med tørr og sensitiv hud. Produktene tilfører masse fukt og styrker den naturlige beskyttelsesbarrieren. Redusere fine linjer og rynker og forbedrer hudstrukturen. Redness Neutralizing Serum reduserer rødme.
kr 2 026,00
Bilde av Hudprogram Avansert anti-aldring Utvidet

Hudprogram Avansert anti-aldring Utvidet

Neostrata Skin Active er en avansert og omfattende antiageing serie som tar hånd om alle synlige tegn på aldrende hud. Serien inneholder blant annet NeoGlukosamin, Retinol og Aminofil som forbedrer hudens struktur og gjør at huden ser fyldigere og fastere ut. Rynker og fine linjer reduseres. Antioksidanter beskytter huden mot daglige miljøangrep. Dagkremen inneholder SPF30. Programmet er utvidet med en serum som er utviklet for å maksimalisere kollagen-produksjonen og erstatte tapt spenst og fasthet. I tillegg er det med en øyekrem som korrigerer de første tegn til aldring rundt øyne. Kremen bidrar til å redusere poser og reduserer rynker.
kr 3 195,00
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud (tørr)

Hudprogram Dehydrert hud (tørr)

Dette programmet er ideell for de med tørr hud som trenger fukt. CE Ferulic er en revolusjonerende kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring av huden. Den er velegnet for bruk på tørr hud. Emollience er en rik ansiktskrem som er spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud. Den nærende formulering bidrar til å forbedre hudens fuktighetsnivå. Ultra Facial Defence SPF50 er en bredspekteret og fuktighetsgivende UV-beskyttelse. Det anbefales en renserutine til hvert hudprogram. Soothing Cleanser og Equalizing Toner passer til dette programmet.
kr 3 090,00
Bilde av Hudprogram mot pigmentering

Hudprogram mot pigmentering

Hudprogrammet reduserer pigmenteringer og forbedrer motståndskraft mot framtidige pigmenteringer. Gir en mer jevn hudtone.
kr 3 410,00
Bilde av Hudprogram Rødme og rosacea

Hudprogram Rødme og rosacea

Hudprogrammet er ideell for Roacea. CE Ferulic reduserer stress grunnet kronisk inflammasjonstilstand og styrker hudbarrieren. Redness Neutralizer er en lett krem som brukes dag og natt og som reduserer rødme og oppblussing i huden og beskytter huden mot miljøpåvirkninger. Mineral Radiance UV Defence er en bredpektret UV-beskyttelse med 100% fysisk filter. Det anbefales også en renserutine for hvert hudprogram. For dette programmet anbefales Soothing Cleanser.
kr 3 280,00
Bilde av Hudprogram Anti-aldring sensitiv Start

Hudprogram Anti-aldring sensitiv Start

Neostrata har utviklet et hudprogram som er spesielt egnet for de med sensitiv hud. Rensen passer for ekstremt sensitiv hud og tilfører fukt. Dagkremen forbedrer hudens struktur og farge og reduserer fine linjer og rynker. Nattkremen er ekstra fuktgivende og forbedrer hudens motstandskraft. Hudprogrammet kan kombineres med Bionic Face Serum og Eye Cream om ønskelig. Programmet passer også for de med atopisk dermatitt og rosacea. Etterhvert når huden er vant til produktene kan man ev. gå over til programmet `Step-on`, hvor nattkremen er bytte ut med Renewal Cream, som har enda mer effektive aldringshemmende egenskaper.
kr 1 307,00