Søk

Skinbetter Science

Skinbetter Science

Hos oss kan du bestille alle produkter fra Skinbetter Science. Vi sender fraktfritt i hele Norge!

For eksisterende kunder

For eksisterende kunder som har kjøpt produkter fra Skinbetter Science i vår klinikk tidligere: Lag en profil i nettbutikken og sendt oss en epost (butikk@dinhud.no) eller SMS (40043005). Du får da tilgang til å bestille produktene i nettbutikken.

For nye kunder

Lag en profil i nettbutikken og bestill en videokonsultasjon. Konsultasjonen er gratis og uforpliktende. Våre sykepleiere og leger kan gi deg råd og anbefalinger om produktene. Etter konsultasjonen kan du få tilgang til å bestille dine produkter på nett. Du kan vanligvis få en videokonsultasjon med en gang eller innen 30 minutter mellom kl. 9 og kl. 21 ma-lør.

Bestill gratis videokonsultasjon her.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har du spørsmål om Skinbetter Science, videokonsultasjon eller priser! Du kan ringe oss på telefon 40043005 eller chatte med oss i vinduet nede til høyre på denne siden.

Om Skinbetter Science

Skinbetter Science er en klinisk hudpleieserie som setter en helt ny standard innen profesjonell hudpleie. Fokuset er på kliniske, sikre resultater og pasientenes erfaring, samtidig som de leverer vitenskapelig avanserte formler i sitt produktspekter gjennom banebrytende teknikker. Alle produktene har dokumentert kliniske studier med før/etter bilder.

Avanserte kliniske hudpleieprodukter med uovertruffen effekt, sikkerhet og eleganse som samtidig gir en luksuriøs forbrukeropplevelse. Skinbetter Science tilbyr prisbelønte, klinisk beviste, effektive og elegante hudpleieprodukter. Et produkt kan gi bemerkelsesverdige resultater; To til tre Skinbetter-produkter kan endre måten du opplever huden din på.