Søk

Skinbetter Science

Skinbetter Science

Hos oss kan du bestille alle produkter fra Skinbetter Science. Vi sender fraktfritt i hele Norge!

For eksisterende kunder

For eksisterende kunder som har kjøpt produkter fra Skinbetter Science i vår klinikk tidligere: Lag en profil i nettbutikken og sendt oss en epost (butikk@dinhud.no) eller SMS (40043005). Du får da tilgang til å bestille produktene i nettbutikken.

For nye kunder

Lag en profil i nettbutikken og bestill en videokonsultasjon. Konsultasjonen er gratis og uforpliktende. Våre sykepleiere og leger kan gi deg råd og anbefalinger om produktene. Etter konsultasjonen kan du få tilgang til å bestille dine produkter på nett. Du kan vanligvis få en videokonsultasjon med en gang eller innen 30 minutter mellom kl. 9 og kl. 21 ma-lør.

Bestill gratis videokonsultasjon her.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har du spørsmål om Skinbetter Science, videokonsultasjon eller priser! Du kan ringe oss på telefon 40043005 eller chatte med oss i vinduet nede til høyre på denne siden.

Om Skinbetter Science

Skinbetter Science er en klinisk hudpleieserie som setter en helt ny standard innen profesjonell hudpleie. Fokuset er på kliniske, sikre resultater og pasientenes erfaring, samtidig som de leverer vitenskapelig avanserte formler i sitt produktspekter gjennom banebrytende teknikker. Alle produktene har dokumentert kliniske studier med før/etter bilder.

Avanserte kliniske hudpleieprodukter med uovertruffen effekt, sikkerhet og eleganse som samtidig gir en luksuriøs forbrukeropplevelse. Skinbetter Science tilbyr prisbelønte, klinisk beviste, effektive og elegante hudpleieprodukter. Et produkt kan gi bemerkelsesverdige resultater; To til tre Skinbetter-produkter kan endre måten du opplever huden din på.

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Alto Advanced Defense and Repair Serum

Alto Advanced Defense and Repair Serum

Serum fra Skinbetter med den seneste teknologien av ingredienser. Bidrar til å forbedre utseendet av slapp hud, demper rødhet og jevner ut både hudtone og tekstur for en lysere, mer strålende hud. Ny, og kraftig antioksidant. Nøytraliserer frie radikaler som genereres fra hudens naturlige aldringsprosess.
kr 2 195,00
Bilde av Kampanje! Alto Advanced Defense and Repair Serum -- 50ml

Kampanje! Alto Advanced Defense and Repair Serum -- 50ml

BIG SIZE: Bestselgeren Alto Advanced Defense and Repair Serum i 50ml størrelse til prisen av 30ml!
OBS! Begrenset antall!

Serum fra Skinbetter med den seneste teknologien av ingredienser. Bidrar til å forbedre utseendet av slapp hud, demper rødhet og jevner ut både hudtone og tekstur for en lysere, mer strålende hud. Ny, og kraftig antioksidant. Nøytraliserer frie radikaler som genereres fra hudens naturlige aldringsprosess.
kr 2 195,00
Bilde av Kampanje! Kjøp en dag og en natt øyekrem - Få Alto Advanced Defense and Repair Serum 15 ml!

Kampanje! Kjøp en dag og en natt øyekrem - Få Alto Advanced Defense and Repair Serum 15 ml!

Den perfekte øyeduon for deg som ønsker kun det beste for øyepartiet ditt!
Inneholder full størrelse av Interfuse Teatment Cream Eye, EyeMax Alpharet Overnight Cream og det nye serumet Alto Advanced Defense and Repair i 15 ml.
Kommer i en praktisk toalettmappe!
kr 3 942,00 kr 2 694,00
Bilde av Kampanje! Kjøp EyeMax Alpharet Overnight Cream - Få AlphaRet 5ml + Cleansing Gel 60ml!

Kampanje! Kjøp EyeMax Alpharet Overnight Cream - Få AlphaRet 5ml + Cleansing Gel 60ml!

Når du kjøper EyeMax Alpharet Overnight Cream får du AlphaRet 5ml + Cleansing Gel 60ml samlet i en eksklusiv toalettmappe! Verdi gave: 515 kr!


EyeMax Alpharet Overnight Cream:
En rik, silkemyk nattkrem til øyepartiet med den kraftfulle AlphaRet-teknologien.Gir intens fuktighet, gjenoppfriskerog glatterut huden rundt øynene.
Resultatet blir en hud som føles smidigere og et mer våkent blikk.

EyeMax AlphaRet® Overnight Cream styrker og bedrer fastheten i huden rundt øyepartiet. Denne nattøyekremen kombinerer det patenterte retinoidet AlphaRet med maksimal kremaktig hydrering. Resultatet er en hud som føles mykere med forbedret spenst og redusert synlighet av fine linjer og rynker rundt øyepartiet.
kr 1 569,00
Bilde av Kampanje! SkinBetter Holiday Kit - SPAR 972 kr!

Kampanje! SkinBetter Holiday Kit - SPAR 972 kr!

Det perfekte julegavesettet med basisprodukter som passer for alle hudtyper! Et komplett hudpleieprogram i en flott SkinBetter toalettmappe.
Passer godt for de som ønsker en introduksjon til serien.
Julegavesett med basisprodukter som passer for alle hudtyper. Kommer i flott SkinBetter Science toalettmappe!
kr 2 222,00 kr 1 250,00
Bilde av Techno Neck Perfecting Cream

Techno Neck Perfecting Cream

Banebrytende teknologi, designet unikt for halsen. Med Techno™ Neck Perfecting Cream ser huden fastere og mer motstandsdyktig ut, samtidig som utseendet på slapphet og struktur forbedres. Intensiv fuktighetsgivende for å forbedre hudens smidighet.
kr 1 695,00