Søk

Dehydrert hud

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Hydrating B5 Masque

Hydrating B5 Masque

Maske som tilfører optimal mengde med fuktighet til dehydrert hud. Inneholder bl.a. hyaluronsyre og vitamin B5.

75 ml
kr 890,00
Bilde av Phyto Corrective Essence Mist

Phyto Corrective Essence Mist

Fuktgivende ansiktsmist med botaniske ekstrakter som styrker hudbarrieren. Egnet for normal, fet, tørr og kombinert hudtype. Også egnet for moden hud og hud med aldersrelatert fukttap.

50 ml
kr 730,00
Bilde av Soothing Cleanser

Soothing Cleanser

Soothing Cleanser er en mild rensemousse med en høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter, som effektivt løser opp i urenheter, samtidig som den pleier en sensitiv og reaktiv hud.

150 ml
kr 520,00
Bilde av Equalizing Toner

Equalizing Toner

En toner formulert for alle hudtyper som balanserer, forfrisker og gjenoppretter hudens beskyttende pH-verdi. Tar også bort urenheter i overflaten.

200 ml
kr 520,00
Bilde av Kampanje! Kjøp C E Ferulic - få med en H.A Intensifier 15 ml!

Kampanje! Kjøp C E Ferulic - få med en H.A Intensifier 15 ml!

C E Ferulic: Unik antioksidant kombinasjon som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler. Korrigerer fine linjer, rynker og gir en jevn hudtone. Til normal eller tør hud evt. med tendens til rødme. Antioksidant ideell for Rosacea. (30 ml)

H.A. Intensifier: Opplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre, et korrigerende serum som bidrar til at huden blir fastere, glattere og fyldigere. (15 ml)
kr 1 990,00
Bilde av SkinCeuticals C E Ferulic

SkinCeuticals C E Ferulic

Unik antioksidant kombinasjon som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler. Korrigerer fine linjer, rynker og gir en jevn hudtone. Til normal eller tør hud evt. med tendens til rødme. Antioksidant ideell for Rosacea.

30 ml
kr 1 990,00
Bilde av SkinCeuticals Revitalizing Kit

SkinCeuticals Revitalizing Kit

Gjennoppliv hudens naturlige skjønnhet med SkinCeuticals Revitalizing Kit – en eksklusiv kombinasjon av tre nøkkelprodukter som arbeider i harmoni for å gi deg en ungdommelig og strålende hud. Dette komplett sammensatte settet inkluderer Retinol 0,3% 30ml, HA Intensifier 15ml og C E Ferulic 15ml.

kr 2 450,00 kr 1 700,00
Bilde av Kampanje! SkinCeuticals Illumination Skincare Duo

Kampanje! SkinCeuticals Illumination Skincare Duo

Skinceuticals Illumination Luxury Skincare Duo.
Med den prisen på pakken er Simply Clean Cleanser gratis.
SkinCeuticals Illumination Skincare Duo inneholder en prisgunstig duo av profesjonelle produkter for kombinert og fet hud. Settet inneholder: Fullstørrelse Simply Clean Cleanser, 200 ml - den effektive gelerensen som løser opp talg, vannfast makeup og eksfolierer huden for å gi huden en forfinet tekstur. Fullstørrelse Phloretin CF serum med antioksidanter, 30 ml - den aktive formelen bidrar til å forebygge skader fra frie radikaler, motvirker misfarging og synlige tegn på aldring.
kr 1 990,00
Bilde av Kampanje! SkinCeuticals Radiance Duo

Kampanje! SkinCeuticals Radiance Duo

Med den prisen på pakken er Gentle Cleanser gratis.
SkinCeuticals Radiance Skincare Duo inneholder to effektive produkter for normal og tørr hud. Settet inneholder: Fullstørrelse Gentle Cleanser, 200 ml - den rike og skånsomme kremrensen som effektivt fjerner urenheter og makeup, samtidig som den fukter og styrker hudens naturlige barriere. Fullstørrelse CE Ferulic serum med antioksidanter, 30 ml - en unik formel som er klinisk dokumentert å forbedre utseendet til fine linjer og rynker med en strålende finish.
kr 1 990,00
Bilde av Phloretin CF

Phloretin CF

Potent, aktiv antioksidant som nøytraliserer frie radikaler. Forebygger aldringstegn. Virker korrigerende på pigmentforandringer og lysner huden. Til normal, kombinert eller fet hud evt. med pigmentering. Egnet for uren hud.

30 ml
kr 1 990,00
Bilde av Daily Moisture

Daily Moisture

Fuktighetskrem for normal eller fet hud. Minimerer store porer og er ikke poretilstoppende. Til dehydrert hud med store porer. -Nærer huden -Hjelper til med å redusere porene -Bidrar til å forbedre hudens fuktighetsnivå -Stryker og beskytter huden

60 ml
kr 890,00
Bilde av Emollience

Emollience

Rik og styrkende krem med botaniske ingredienser som fukter huden uten at den blir for blank. Inneholder E-vitamin og planteekstrakter. Perfekt til normal/ tør /sensitiv hud.

60 ml
kr 890,00
Filter Close