Søk

Cell Cycle Catalyst

Leverandør: SkinCeuticals
Cell Cycle Catalyst er et potent hudfornyende serum formulert for å forsterke antiagingsresultater. Den peeler huden mildt og forbedrer cellefornylesen på hudens overflate for å jevne ut teksturen, forbedre utseendet på pigmentering og synligheten av linjer.

30 ml
kr 1 420,00
i h

Et kraftig serum som kan akselerere hudfornyelsessykluser og forsterke anti-agingsresultater. Delvis drevet av et multisyrekompleks (alfa-hydroksy- og beta-hydroksysyrer) og taurin, er Cell Cycle Catalyst klinisk dokumentert for å forbedre cellulær omsetning på hudens overflate for å jevne ut tekstur, forbedre harmonisering av hudtonen, og utseendet til synlige linjer. Dette anti-agingserumet bidrar til å opprettholde optimal fuktighet for en styrket hudbarriere. Cell Cycle Catalyst er et optimalt første skritt for å øke de umiddelbare resultatene av en anti-agingrutine. Den kan også brukes til å forberede huden før profesjonell peeling.

Bruk:

  1. En gang daglig etter rensing, om morgenen eller kvelden, påfør 1/3 av en dråpe med Cell Cycle Catalyst på hendene eller på en gjennomvåt bomullspute.
  2. Glatt serumet forsiktig på tørr hud. Påfør serumet før SkinCeuticals-serum og fuktighetskrem. Påfør SkinCeuticals-solkrem til slutt. Den kan brukes daglig som et første trinn i rutinen din for å øke anti-aging-egenskapene i hudpleierutinen din. Den kan brukes daglig, og 14 dager før profesjonelle behandlinger som peelinger og lignende for å forberede huden.

Ingredienser:
AQUA / WATER , GLYCERIN , GLYCOLIC ACID , ETHOXYDIGLYCOL , SODIUM HYDROXIDE , PHYTIC ACID , LACTIC ACID , MANDELIC ACID , TAURINE , SALICYLIC ACID , CHLORPHENESIN , CAPRYLYL GLYCOL , TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE