Søk

Hudprogram Sensitiv og rød hud

Leverandør: SkinCeuticals
Hudprogrammet er spesielt egnet for de som plages med rødme og har sensitiv hud. Phyto Corrective Gel er en fuktighetsgivende serum som er beroligende og anti-inflammatorisk. Redness Neutralizer er en lett krem som styrker hudbarrieren og som reduserer rødme og oppblussing i huden. Den beskytter huden mot miljøpåvirkninger. Mineral Radiance UV Defence er en bredspektret UV beskyttelse med 100% fysisk filter. Det anbefaler en renserutine for hvert hudprogram. For dette programmet anbefales Soothing Cleanser.
kr 2 520,00
i h

Bruk: Bruksanvisning sendes med programmet.

Programmet inneholder:

Serum: Phyto Corrective gel 30 ml

Dag-og Nattkrem: Redness Neutralizer 50 ml

Mineral Radiance UV Defence SPF50 50 ml

Alle produkter er i full-size.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Soothing Cleanser

Soothing Cleanser

Soothing Cleanser er en mild rensemousse med en høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter, som effektivt løser opp i urenheter, samtidig som den pleier en sensitiv og reaktiv hud.

150 ml
kr 520,00
Bilde av Phloretin CF

Phloretin CF

Potent, aktiv antioksidant som nøytraliserer frie radikaler. Forebygger aldringstegn. Virker korrigerende på pigmentforandringer og lysner huden. Til normal, kombinert eller fet hud evt. med pigmentering. Egnet for uren hud.

30 ml
kr 1 990,00
Bilde av Hudprogram Rødme og sensitiv hud

Hudprogram Rødme og sensitiv hud

Dette hudprogrammet passer for de med tørr og sensitiv hud. Produktene tilfører masse fukt og styrker den naturlige beskyttelsesbarrieren. Redusere fine linjer og rynker og forbedrer hudstrukturen. Redness Neutralizing Serum reduserer rødme.
kr 2 246,00