Søk

Hyal Ceutic

Leverandør: Dermaceutic
Fuktighetskrem som beskytter og reparerer, tørr hud. Opprettholder resultatene av fuktighetsbehandlinger og hyaluronsyre injeksjoner. Motvirker naturlig forfall i huden (dermis), og spesielt reduksjonen av hyaluronsyre i huden.

40 ml
kr 645,00
i h

Bruk: Påfør hver morgen som en fuktighetsgivende krem, eller om kvelden på ansiktet, halsen og rundt øynene. Kan for tørr hud ogåså benyttes over Light Ceutic eller TurnOver.

Ingredienser:

Hyaluronsyre med lav molekylærvekt har reparerende og relipdiserende egenskaper.

Aloe vera, jojoba og sheasmør til en jevn og fornyende, samt forebyggende effekt på huden.

Mens innholdet av hyaluronsyre med lav molekylærvekt har reparerende og relipdiserende egenskaper. Dessuten bidrar aloe vera, jojoba og sheasmør til en jevn og fornyende, samt forebyggende effekt på huden.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Foamer 15

Foamer 15

Foamer 15 er et dyptrengjørende renseskum som eliminerer urenheter og døde hudceller, og etterlater huden glatt og myk. Foamer 15 er beroligende, anti-innflammatorisk og fuktighetsgivende.

100 ml
kr 525,00
Bilde av Hydrating B5 Gel

Hydrating B5 Gel

Fuktighetsgivende serum beriket med Vitamin B5. Binder fukt i huden med hyaluronsyre, en naturlig fuktbevarende ingrediens. Etterlater huden myk og jevn. Oljefri. Ideel for fet dehydrert hud. Egnet for alle hudtyper. Serumet kan brukes alene eller i kombinasjon med en ansiktskrem.

30 ml
kr 890,00
Bilde av Emollience

Emollience

Rik og styrkende krem med botaniske ingredienser som fukter huden uten at den blir for blank. Inneholder E-vitamin og planteekstrakter. Perfekt til normal/ tør /sensitiv hud.

60 ml
kr 810,00