Søk

Kampanje! Kjøp Silymarin og Hydrating B5 - få med Advanced Brightening UV Defense SPF50 15 ml!

Leverandør: SkinCeuticals
Silymarin CF: Vitamin-C antioksidant serum med Silymarin og Ferulinsyre gir beskyttelse mot eksterne faktorer for fet hud og hud med tendens til akne. Serumet reduserer dessuten overflødig olje, forfiner hudteksturen og gir en synlig forbedring på fine linjer. (30 ml)

Hydrating B5 Gel: Fuktighetsgivende serum beriket med Vitamin B5. Binder fukt i huden med hyaluronsyre, en naturlig fuktbevarende ingrediens. Etterlater huden myk og jevn. Oljefri. Ideel for fet dehydrert hud. Egnet for alle hudtyper. Serumet kan brukes alene eller i kombinasjon med en ansiktskrem. (30 ml)

kr 2 970,00
i h

Silymarin
Et revolusjonerende antioksidant serum for fet hud og hud med tendens til akne som kombinerer silymarin (ekstrakt av melketistel), l-askorbinsyre, ferulinsyre og salisylsyre for å bidra til å forhindre oljeoksidasjon som kan føre til utbrudd og synlige aldringstegn. Denne formelen har kosmetoklinisk dokumentasjon for sin evne til å redusere overflødig olje, forfine hudteksturen og gi en synlig forbedring på fine linjer.

Påfør 4-5 dråper om morgenen etter rensing og toning på tørt ansikt, hals og bryst før andre hudpleieprodukter. Skyll umiddelbart med rikelig vann ved kontakt med øynene.
Merk: Det er normalt at vitamin C-produkter blir mørkere etter åpning på grunn av luft- og lyseksponering. Dette påvirker ikke produktets effekt. Oppbevares på et kjølig, mørkt sted. Bruk innen seks måneder etter åpning.

Hydrating B5
Bruk: Anvendes på ansikt og hals, morgen og kveld.

Ingredienser Silymarin CF:
Aqua/Water, Alcohol Denat., Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Laureth-23, Silybum Marianum Fruit Extract, Sodium Citrate, Salicylic Acid, Ferulic Acid.