Søk

Kampanje! Silymarin CF - NÅ -30%

Leverandør: SkinCeuticals
Vitamin-C antioksidant serum med Silymarin og Ferulinsyre gir beskyttelse mot eksterne faktorer for fet hud og hud med tendens til akne. Serumet reduserer dessuten overflødig olje, forfiner hudteksturen og gir en synlig forbedring på fine linjer.

30 ml
Før pris: kr 1 660,00
kr 1 162,00
i h

Et revolusjonerende antioksidant serum for fet hud og hud med tendens til akne som kombinerer silymarin (ekstrakt av melketistel), l-askorbinsyre, ferulinsyre og salisylsyre for å bidra til å forhindre oljeoksidasjon som kan føre til utbrudd og synlige aldringstegn. Denne formelen har kosmetoklinisk dokumentasjon for sin evne til å redusere overflødig olje, forfine hudteksturen og gi en synlig forbedring på fine linjer.

Påfør 4-5 dråper om morgenen etter rensing og toning på tørt ansikt, hals og bryst før andre hudpleieprodukter. Skyll umiddelbart med rikelig vann ved kontakt med øynene.
Merk: Det er normalt at vitamin C-produkter blir mørkere etter åpning på grunn av luft- og lyseksponering. Dette påvirker ikke produktets effekt. Oppbevares på et kjølig, mørkt sted. Bruk innen seks måneder etter åpning.

Ingredienser:
Aqua/Water, Alcohol Denat., Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Laureth-23, Silybum Marianum Fruit Extract, Sodium Citrate, Salicylic Acid, Ferulic Acid.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Phyto Corrective Gel

Phyto Corrective Gel

Oljefritt serum beriket med botaniske ekstrakter fra agurk og timian. Beroliger irritert hud. Til sensitiv/uren hud eller hud med tendens til rødme.

30 ml
kr 710,00
Bilde av Blemish + Age Toner

Blemish + Age Toner

For fet og uren hud, passer utmerket for aldret hud med tendes til urenheter. Formulert med en tredobbel kombinasjon av eksfolierende ingredienser for å ta bort døde hudceller i overflaten som kan tilstoppe porene.

200 ml
kr 415,00
Bilde av Glycolic 10 Renew Overnight

Glycolic 10 Renew Overnight

Korrigerende nattkrem som akselererer cellefornyelsen, forbedrer hudoverflaten og fremmer hudens glød og utstråling.
50 ml
kr 840,00