Søk
Tilbake til alle

Kjøp en dag og en natt øyekrem - Få Alto Advanced Defense and Repair Serum 15 ml!

Kjøp en dag og en natt øyekrem - Få Alto Advanced Defense and Repair Serum 15 ml!

Den perfekte øyeduoen for deg som ønsker kun det beste for øyepartiet ditt! Pris: kr. 2.694. Verdi kr. 3.942.
Inneholder full størrelse av Interfuse Teatment Cream Eye, EyeMax Alpharet Overnight Cream og det nye serumet Alto Advanced Defense and Repair i 15 ml.
Kommer i en praktisk toalettmappe!

EyeMax Alpharet Overnight Cream inneholder AlphaRet Technology, en patentert kombinasjon av et retinoid og en alfa-hydroksysyre (AHA), i en optimalisert formulering for å redusere utseendet på linjer og rynker rundt det ømfintlige øyeområdet. Hydrerende kompleks gir rik, luksuriøs fuktighet for å støtte barrieren for den delikate huden rundt øynene.
Antioksidanter gir forsvar mot miljøbelastninger.
Betydelig forbedring i utseendet på linjer og rynker, tekstur, mørke og puffiness allerede etter 4 uker med nattlig bruk.

Interfuse Teatment Cream Eye er en komplett øyekrem med en cocktail av aktive ingredienser spesielt tilpasset øyeområdet. Muskelavslappende peptider gir en umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker, mens C-vitamin fra australsk kakaduplomme virker lysnende på huden. Denne superfrukten er verdens rikeste kilde til C-vitamin, med hundre ganger høyere innhold enn appelsiner. Øyekremen inneholder i tillegg blant annet koffein som reduserer hevelser, og niacinamid og hyaluronsyre som øker og holder på hudens fuktighetsnivå. Passer for alle hudtyper.

Alto Advanced Defense and Repair er et superkraftig antioksidant serum som bidrar til å beskytte huden mot indre og ytre frie radikaler. Vitamin C og E, pluss 17 ekstra frie radikal- bekjempere kombinert med en ny, patentert antioksidant gir et nytt nivå av omfattende forsvar. Patentert teknologi bidrar til å støtte hudens naturlige fornyelsessyklus for en energifull og mer forynget hud.

Kampanjen varer til 15. desember 2022 eller så lenge lageret rekker.

Framgangsmåte: Søk etter "Kampanje" i nettbutikken eller klikk her!