Søk
Tilbake til alle

Kjøp Retinol Skin Brightener eller Brightalive og få et Getting Skin Ready kit i gave!

Kjøp Retinol Skin Brightener eller Brightalive og få et Getting Skin Ready kit i gave!

Ved kjøp Retinol Skin Brightener eller Brightalive, får du et Getting Skin Ready kit i gave! Verdi gave: 732 kr.

Retinol Skin Brightener:
Retinol Skin Brightener inneholder retinol som er ytterligere forsterket med bakuchiol for effektivt å forbedre ujevn hudfarge og beskytte mot fremtidig misfarging. Effekten av ZO Retinol Skin Brightener er dokumenter i et 12 uker klinisk studie hvor deltakerne fikk en jevnere hudfarge etter bare 4 uker. Retinol Skin Brightener finnes med 3 ulike styrker retinol – 0,25%, 0,5% og 1%.

Brightalive® Skin Brightener:
Et av ZO® sine viktigste mål er å ta i bruk den beste teknologien med de mest effektive ingrediensene for å levere best mulig resultat. Brightalive® har en presis, målrettet og multimodal teknologi som gjør det mulig å oppnå en klarere hud med en jevnere hudfarge uten å sensitivisere eller irritere huden. Med kliniske bevis bidrar Brightalive® Skin Brightener til en klarere hud, til å redusere mørke flekker og gi en jevnere hudtone.


ZO GETTING SKIN READY KIT

Getting Skin Ready® er det første og helt essensielle steget for å oppnå sunn hud. Det er et enkelt system med rens, eksfoliering og toner – som fungerer sammen for å gi en sunn hud og for å optimalisere effekten av produkter som påføres i etterkant.

Gentle Cleanser
En mild rensegele som passer for alle hudtyper. Den fjerner smuss, overflødig talg og sminke og etterlater huden frisk og ren.

Exfoliating Polish vinner av norske ELLE Beauty Awards 2023.
Exfoliating Polish er en mykgjørende skrubb med fine, runde magnesiumkrystaller som skånsomt fjerner døde hudceller og gir en klarere, glattere og jevnere hud.

Complexion Renewal Pads
Reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

Kampanjen varer til 28. februar 2023 eller så lenge lageret rekker.

Framgangsmåte: Søk etter "Kampanje" i nettbutikken!

For å kjøpe produktene må du være registrert i nettbutikken og ha tilgang på ZO Skin Health-produkter. Les mer her.