Søk

Light Ceutic

Leverandør: Dermaceutic
Light Ceutic er en nattkrem for en ujevn eller matt hud. Kremen forebygger mot pigmenteringer, og passer også godt på en fet hud med acne, da den inneholder phyticsyre som er anti-innflammatorisk. Glykolsyren er en mild eksfolierende middel som gir en homogen hud og gjør det mulig for de øvrige ingrediense å trenge dypt inn i huden. Brukes et par ganger i uken alene, eller under Hyal Ceutic/Regen Ceutic.

40 ml
kr 595,00
i h

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Phytic Acid, Peg-40 Stearate, Gluconolactone, Polysorbate 80, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Phenethyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Benzoate, Cholesterol, Citronellyl Methylcrotonate, Squalane, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Tetrasodium Edta, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Octadecyl Di-T-Butyl-4- Hydroxyhydrocinnamate, Calcium Gluconate, Methylpropanediol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Linalool.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Foamer 15

Foamer 15

Foamer 15 er et dyptrengjørende renseskum som eliminerer urenheter og døde hudceller, og etterlater huden glatt og myk. Foamer 15 er anti-innflammatorisk og fuktighetsgivende.

100 ml
kr 545,00
Bilde av Dermaceutic K-Ceutic

Dermaceutic K-Ceutic

En reparerende krem som beskytter og gir huden næring. Tilbakestiller hudens mikrobalanse, slik at rødhet og hevelser minimeres. Motvirker frie radikaler og fremmer kollagenproduksjonen og cellefornyelsen. motvirker pigmentujevnheter og beskytter mot sol. Effektiv å bruke etter kjemiske peelinger, laser og kjemisk kirurgi. K-Ceutic gir også svært gode resultater på rosacea, på grunn av det beroligene komplekset med blant annet bisabolol.

30ml
kr 595,00
Bilde av Sun Ceutic SPF 50+ Tinted

Sun Ceutic SPF 50+ Tinted

Sun Ceutic SPF50 Tinted er en solkrem med SPF50+, som motvirker aldringstegn som flekker, linjer og tørrhet. Den parfymefri formuleringen inneholder også en SPF-booster som forsterker UV-beskyttelsen, og et aldringsmotvrikende kompleks med hyaluronsyre, aloe vera og en 'Stem Cell Stimulator' som sammen fyller ut fine linjer og binder fukt til huden. Kommer i en universell farge som jevner ut og gir fantastisk glød.

50 ml
kr 530,00
Bilde av Oxygenetix Foundation - Creme

Oxygenetix Foundation - Creme

Farge: Creme
Oxygenetix er en unik foundation laget på en Aloe Vera base. Den ble opprinnelig laget for bruk etter kosmetiske behandlinger og kirurgiske prosedyrer. Med denne foundation kan du ikke bare dekke, men også pleie og hjelpe huden med å heles med et naturlig og svært holdbart resultat.
kr 825,00