Søk
Tilbake til alle

Julesett fra Neostrata til kampanjepris!

Julesett fra Neostrata til kampanjepris!

Revitalizing & Firm Duo

En reparerende, cellefornyende og styrkende duo med favorittene Skin Active Matrix Support SPF 30 og Tri-Therapy Lifting Serum – den selvsagte julegaven til alle som vil få mest mulig ut av hudpleierutinen sin. Denne luksuriøse duoen motvirker aldringstegn effektivt og stimulerer til økt spenst og jevnere hudstruktur. Ingredienser som NeoGlukosamin, retinol, peptider, PHA, Aminofil og hyaluronsyre bidrar effektivt til en jevnere og mer spenstig hud med fantastisk glød.

Talgregulerende, eksfolierende og fuktgivende favoritter! En fantastisk trio for en kombinert, fet og/eller akneutsatt hud.

Pris: kr. 1100,- (Ordinært kr. 1548,-)

Repair & Restore Trio

En intensivt fuktgivende og kraftig barrierestyrkende trio som består av Facial Cleanser, Eye Cream og Bionic Face Cream fra RESTORE-serien som pleier og styrker huden gjennom hele vinteren. PHA tilfører fuktighet og styrker hudbarrieren effektivt. Sammensetningene passer for alle hudtyper og er milde og duftfrie, noe mange med følsom hud setter ekstra stor pris på. Produktene passer også veldig godt for dem med rosacea og atopisk dermatitt, og er perfekte etter skjønnhetsbehandlinger som kjemisk peeling (f.eks. NEOSTRATAs AHA- eller retinolpeeling) og selvfølgelig etter IPL- og laserbehandlinger.

Pris: kr. 875,- (Ordinært kr. 1223,-)

Kampanjen varer til 31. desember 2021 eller så lenge lageret rekker.

Klikk på produktene nedenfor for å legge i handlekurven: