Søk

Retexturing Activator

Leverandør: SkinCeuticals
Eksfolierende serum som styrker hudbarrieren og gir huden glød.
Et revolusjonerende, overflatefornyende og nærende serum som styrker hudens barriere og gir en sunnere, mer strålende hud. Retexturing Activator® bygger på to polære mekanismer – eksfoliering og tilførsel av fuktighet – for å fremme hudens fornyelsesprosess, synlig redusere fine linjer og gjøre huden smidigere og mykere. Med sin patenterte teknologi er den unike formuleringen særdeles effektiv, når det gjelder å fremme cellefornyelsen, optimere hudens barriere og bidra til en mere effektiv fornyelse av epidermis.
30 ml
kr 1 100,00
i h

Til fet /uren hud. Også anbefalt til menn.

Høy effektivitet uten å irritere huden: Retexturing Activator® er formulert med et virksomt, oljefritt leveringssystem som er godt egnet for alle hudtyper.

FORDELER
• Skaper en merkbart glattere og mykere overflate
• Reduserer synlig fine linjer og rynker
• Forbedrer markant hudens utstråling

Bruk: Påfør 4–6 dråper av serumet på ansiktet, halsen og brystet to ganger daglig eller etter anbefaling fra hudpleiespesialist.

Ingredienser:
Aqua / water / eau, hydroxyethyl urea, hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, pentylene glycol, saccharomyces/xylinum/ black tea ferment, glycerin, sodium hyaluronate, methylparaben, phenoxyethanol.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Blemish + Age Defense

Blemish + Age Defense

Et oljefritt serum for behandling av aldringstegn og urenheter hos voksne. Spesielt utviklet for å forebygge urenheter, redusere pigmentering og redusere utvikling av ujevn hud, fine linjer og rynker.

30 ml
kr 1 200,00