Søk

SkinCeuticals Revitalizing Kit

Leverandør: SkinCeuticals
Gjennoppliv hudens naturlige skjønnhet med SkinCeuticals Revitalizing Kit – en eksklusiv kombinasjon av tre nøkkelprodukter som arbeider i harmoni for å gi deg en ungdommelig og strålende hud. Dette komplett sammensatte settet inkluderer Retinol 0,3% 30ml, HA Intensifier 15ml og C E Ferulic 15ml.

Før pris: kr 2 450,00
kr 1 700,00
i h

SkinCeuticals Revitalizing Kit Inneholder:

  1. Retinol 0,3% 30ml: Gi huden din en fornyelsesboost med Retinol 0,3%. Den konsentrerte formelen jobber aktivt for å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den forbedrer hudteksturen. Oppdag en jevnere og mer ungdommelig hudtone.
  2. HA Intensifier 15ml: Forsterk hudens naturlige fuktighetsbarriere med Hyaluronic Acid Intensifier. Den avanserte formuleringen gir intens hydrering, og gir en fastere og glattere tekstur. Opplev en frisk og fornyet hud med hver påføring.
  3. C E Ferulic 15ml: Beskytt og forny huden med C E Ferulic. Den kraftige kombinasjonen av vitamin C, E og ferulinsyre bekjemper effektivt tegn på aldring og beskytter mot miljømessige påvirkninger. Oppnå en ungdommelig glød og jevn hudtone.

Fordeler med SkinCeuticals Revitalizing Kit:

  • Fornyelse med Retinol: Retinol 0,3% reduserer synligheten av fine linjer og rynker, og forbedrer hudteksturen.
  • Intens Hydrering: HA Intensifier gir en dyp hydrering, for en fastere og glattere hudoverflate.
  • Beskyttelse mot Aldring: C E Ferulic bekjemper tegn på aldring og beskytter huden mot miljømessige påvirkninger.