Søk

15% Vitamin C + PHA Serum

Leverandør: NeoStrata
Et potent serum med en unik kombinasjon av C-vitamin og PHA, som beskytter, styrker og fornyer huden.

15 ml
kr 599,00
i h

Et potent serum med en unik kombinasjon av 15 % C-vitamin og 2 % PHA, som beskytter, styrker og fornyer huden. Produktet inneholder også antioksidanten «Feverfew». Kombinasjonen av disse antioksidantene hjelper huden med å tåle ytre påkjenninger og oksidativt stress. Sammensetningen bidrar også til å jevne ut hyperpigmenteringer. C-vitamin har dessuten en hemmende effekt på enzymet tyrosinase, som er en viktig del av melaninsyntesen, slik at nye flekker forebygges. C-vitamin har også effekt på kollagensyntesen, noe som bidrar til økt spenst og volum.

Kombinasjonen med PHA gjør serumet unikt i sitt slag og har ytterligere fordeler for huden, som økt cellefornyelse samt barrierestyrkende og eksfolierende effekt. Eksfolieringen bidrar til å optimere tilførselen av C-vitamin.

Siden serumet er så lett, trekker det raskt inn i huden og gir en behagelig fukt-mettet følelse. Serumet er testet på alle hudtyper og hudtoner, er ikke-irriterende og passer for alle. Det er perfekt for dem som vil oppnå en jevnere hudtone og samtidig beskytte huden mot ytre påkjenninger.

Produkter med C-vitamin har en tendens til å utvikle en mørkere farge etter åpning. Dette har ingen betydning for effekten av produktet.

Innhold:
• 15 % L-ascorbic Acid – C-vitamin, gir en jevnere hudtone og påvirker også kollagensyntesen.
• 2 % PHA (glukonolakton) – kraftfull antioksidant som også stimulerer cellefornyelsen, styrker hudbarrieren og tilfører fuktighet.
• 1 % Feverfew – planteekstrakt med en antioksiderende virkning som styrker hudens naturlige forsvar mot frie radikaler. Ekstraktet har vist seg å aktivere hudens egen evne til å reparere celleskader forårsaket av UV-stråling.
• Grønn te – en antioksidant som har vist seg å kunne forsterke effekten av C-vitaminet.

Bruk:
Bruk pipetten og påfør ca. 2–3 dråper på ansikt og hals. Etterfølges av en tilpasset dagkrem. Vi anbefaler at serumet brukes om dagen, og det kan med fordel kombineres med andre produkter i Enlighten-serien. For best mulig resultat anbefales Enligthen Illuminating Serum til kvelden.

Ingredienser:
Propanediol, Aqua/Water/Eau, Ascorbic Acid, Gluconolactone, Citric Acid, Epigallocatechin Gallate, Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Flower/Leaf/Stem Juice, Pentylene Glycol, Sodium Metabisulfite, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.