Søk

Balancing Cleansing Emulsion

Rens med beroligende effekt på alle hudtyper, inkludert sensibilisert hud og hud etter behandling. Ved aktivering med vann transformeres gele-konsistensen til rensemelk som er lett å skylle av. Hjelper med å opprettholde en sunn hudbarriere og etterlater huden smidig og sterk. Duft-, farge- og sulfatfri.

200 ml

ZO Skin Health kan kun selges til registrerte kunder. Registrer deg her.
For mer informasjon, klikk her.
kr 695,00
i h

ZO Balancing Cleansing Emulsion er en rens med beroligende effekt på alle hudtyper, inkludert sensibilisert hud og hud etter behandling. Ved aktivering med vann transformeres gele-konsistensen til rensemelk som er lett å skylle av.  Hjelper med å opprettholde en sunn hudbarriere og etterlater huden smidig og sterk. Duft-, farge- og sulfatfri.

Bruk:
Påfør på tørr hud morgen og kveld. Masser inn i ansiktet og øynen. Gele-konsistensen vil begynne å smelte i kontakt med huden og oppløse sminke og urenheter. Påfør vann for å transformere rensen til en rensemelk-konsistens. Rens godt av.

Ingredienser:
Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua/Water/Eau, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Phospholipids, Methyl Glucose Dioleate, Sucrose Palmitate, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Potassium Sorbate.