Søk

ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Skin Health

Hos oss kan du bestille alle produkter fra ZO Health by Zein Obagi. Vi sender fraktfritt i hele Norge!
Se også våre aktuelle kampanjer på ZO her.

For eksisterende kunder

For eksisterende kunder som har kjøpt produkter fra ZO Skin Health i vår klinikk tidligere: Lag en profil i nettbutikken og sendt oss en epost (butikk@dinhud.no) eller SMS (40043005). Du får da tilgang til å bestille produktene i nettbutikken.

For nye kunder

Lag en profil i nettbutikken og bestill en videokonsultasjon. Konsultasjonen er gratis og uforpliktende. Våre sykepleiere og leger kan gi deg råd og anbefalinger om produktene. Etter konsultasjonen kan du få tilgang til å bestille dine produkter på nett.  Du kan vanligvis få en videokonsultasjon med en gang eller innen 30 minutter mellom kl. 9 og kl. 21 ma-lør.

Bestill gratis videokonsultasjon her.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har du spørsmål om ZO Skin Health, videokonsultasjon eller priser! Du kan ringe oss på telefon 40043005 eller chatte med oss i vinduet nede til høyre på denne siden.

Om ZO® Skin Health

Konseptet ZO® Skin Health er utviklet av den verdenskjente hudlegen Dr. Zein Obagi. Produktene er basert på den nyeste teknologien innen hudforbedrende behandling. Ingrediensene består av blant annet bioteknologiske  komplekser, stamcellekomponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer, som sikrer at huden tar opp og nyttiggjør seg de aktive virkestoffene. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

Vi selger alle produkter fra ZO Health. Våre dyktige sykepleiere og leger kan hjelpe deg med å velge riktige produkter for å hjelpe med bl.a.:

  • Solskader
  • Pigmentering
  • Anti-aldring
  • Melasma
  • Fine linjer
  • Kviser og uren hud
  • Store porer
  • Sensitiv og irritert hud

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Kampanje! Wrinkle & Texture Repair + Daily Power Defense 30 ml. Verdi: 1197 kr!

Kampanje! Wrinkle & Texture Repair + Daily Power Defense 30 ml. Verdi: 1197 kr!

Hvis du kjøper ZO® Wrinkle & Texture Repair så får du en ZO Daily Power Defense (30 ml) med på kjøpet! Kampanjen varer til 31. januar 2021 eller så lenge lageret rekker.
Wrinkle & Texture Repair: Ved hjelp av retinol og mikroemulsjons- teknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker, og reversere aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet samt forebygger mot fremtidige skader.

Daily Power Defense: Anti-age formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.
50 ml
kr 1 895,00
Bilde av Kampanje! Firming Serum + Daily Power Defense 30 ml. Verdi: 1197 kr!

Kampanje! Firming Serum + Daily Power Defense 30 ml. Verdi: 1197 kr!

Hvis du kjøper ZO® Firming Serum så får du en ZO Daily Power Defense (30 ml) med på kjøpet! Kampanjen varer til 31. januar 2021 eller så lenge lageret rekker.
ZO Firming Serum: Ultralett serum med ZCORE™-kompleks bidrar til en fastere og strammere hud som gir en mer definert ansiktskontur.

ZO Daily Power Defense: Anti-age-formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.
kr 2 495,00