Søk

ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Skin Health

Hos oss kan du bestille alle produkter fra ZO Health by Zein Obagi. Vi sender fraktfritt i hele Norge!
Se også våre aktuelle kampanjer på ZO her.

For eksisterende kunder

For eksisterende kunder som har kjøpt produkter fra ZO Skin Health i vår klinikk tidligere: Lag en profil i nettbutikken og sendt oss en epost (butikk@dinhud.no) eller SMS (40043005). Du får da tilgang til å bestille produktene i nettbutikken.

For nye kunder

Lag en profil i nettbutikken og bestill en videokonsultasjon. Konsultasjonen er gratis og uforpliktende. Våre sykepleiere og leger kan gi deg råd og anbefalinger om produktene. Etter konsultasjonen kan du få tilgang til å bestille dine produkter på nett.  Du kan vanligvis få en videokonsultasjon med en gang eller innen 30 minutter mellom kl. 9 og kl. 21 ma-lør.

Bestill gratis videokonsultasjon her.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har du spørsmål om ZO Skin Health, videokonsultasjon eller priser! Du kan ringe oss på telefon 40043005 eller chatte med oss i vinduet nede til høyre på denne siden.

Om ZO® Skin Health

Konseptet ZO® Skin Health er utviklet av den verdenskjente hudlegen Dr. Zein Obagi. Produktene er basert på den nyeste teknologien innen hudforbedrende behandling. Ingrediensene består av blant annet bioteknologiske  komplekser, stamcellekomponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer, som sikrer at huden tar opp og nyttiggjør seg de aktive virkestoffene. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet.

Vi selger alle produkter fra ZO Health. Våre dyktige sykepleiere og leger kan hjelpe deg med å velge riktige produkter for å hjelpe med bl.a.:

  • Solskader
  • Pigmentering
  • Anti-aldring
  • Melasma
  • Fine linjer
  • Kviser og uren hud
  • Store porer
  • Sensitiv og irritert hud

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Kampanje: 10% Vitamin C  Self-Activating + Brightening Sheet Masque

Kampanje: 10% Vitamin C Self-Activating + Brightening Sheet Masque

Opplev den effektive kombinasjonen av ZO 10% Vitamin C + ZO Brightening Sheet Masque Potent antioxidant for brighter + more youthful skin.


ZO 10% Vitamin C - Self Activating: Unik formulering med askorbinsyre som fornyer hudoverflaten og gir fantastisk glød. C-vitamin stimulerer kollagenproduksjonen og bidrar til å minimere fine linjer og rynker. Korrigerer også eksisterende pigmentering, samt forebygger ujevn hudtone. 50 ml.


ZO Brightening Sheet Masque: Dukmaskene kommer som individuelle ark som dekker hele ansiktet inkludert øyelokkene. Masken bidrar til å redusere inflammasjon slik at huden beroliges og lindres. Den tilfører gunstige antioksidanter som motvirker fremtidig skade og bidrar til å reduserer brune flekker, jevne hudtonen og gjenopprette fuktighet.


kr 1 395,00 kr 1 195,00
Bilde av Kampanje: Complexion Renewal Pads - Få 50% på nr. 2!

Kampanje: Complexion Renewal Pads - Få 50% på nr. 2!

KJØP 1, FÅ ½ PRIS PÅ NR. 2
Velger du denne varen, får du tilsendt 2 stk. til den oppgitte prisen.
Kampanjen gjelder til 31.08 eller så lenge lageret rekker!
Reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

60 pads
kr 892,00
Bilde av Kampanje: Oil Control Pads - Få 50% på nr. 2!

Kampanje: Oil Control Pads - Få 50% på nr. 2!

KJØP 1, FÅ ½ PRIS PÅ NR. 2
Velger du denne varen, får du tilsendt 2 stk. til den oppgitte prisen.
Kampanjen gjelder til 31.08 eller så lenge lageret rekker!
Effektive pads med 2 % Salisylsyre fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og reduserer store porer. Perfekt for å behandle urenheter og forebygge nye utbrudd.

60 pads
kr 1 213,00