Søk

Hudprogram Dehydrert hud

Leverandør: NeoStrata
Dette hudprogrammet fra Neostrata er egent for de med tørr og dehydrert hud. Tørr hud er mer ømfintlig og reagerer lettere enn `normal` hud. Produktene som inneholder bionic PHA, er perfekte for å gjenoppbygge fuktighetsbalansen i tørr og fuktfattig hud. De forbedrer hudens struktur og farge og reduserer fine linjer og rynker . Serumet i programmet tilfører huden intensiv fukt. Kan kombineres med øyekrem (Eye Cream eller Bionic Eye Cream).
kr 2 246,00
i h

Bruk: bruksanvisning sendes med programmet.

Programmet inneholder:

Rens: Facial Cleanser 200 ml

Dagkrem: Daytime Protection Cream 40 g

Nattkrem: Bionic Face Cream 40 g

Serum: Bionic Face Serum 30 ml

Alle produkter er i full-size.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Eye Cream

Eye Cream

Huden rundt øynene er ofte svært ømfintlig. Denne øyekremen tilfører masse fukt. Den motvirker og minimerer fine linjer på en skånsom, men effektiv måte, uten å irritere. Oftalmologisk testet. Brukes morgen og kveld.

15 g
kr 499,00
Bilde av Body Emulsion Plus

Body Emulsion Plus

Denne multifunksjonelle kroppskremen bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud, samt motvirker en ujevn hudtone.

240 ml

ZO Skin Health kan kun selges til registrerte kunder. Registrer deg her.
For mer informasjon, klikk her.
kr 895,00
Bilde av Hudprogram Dehydrert hud (normal-fet)

Hudprogram Dehydrert hud (normal-fet)

Dette hudprogrammet fra SkinCeuticals er egnet for normal, fett eller kombinert hud som er dehydrert. Programmet inneholder Phloretin CF, som er en antioksidant som forebygger aldringstegn og redusere pigmentering i dehydrert hud. Daily Moisture er en lett, porereduserende fuktighetskrem for normal eller fet hud som gir næring og fukt uten å etterlate huden med en fet følelse. Ultra Facial Defense SPF50 er en bredspektret og fuktighetsgivende UV-beskyttelse. Det anbefales en renserutine til hvert hudprogram. For dette programmet anbefales Soothing Cleanser og ev. Equalizing Toner.
kr 3 420,00