Søk

Hudprogram mot kviser og uren hud

Leverandør: NeoStrata
Hudprogram mot kviser, uren hud og hudormer. Neostratas produkter bygger på eksfolierende metoder som kombinerer AHA med ingredienser som bidrar til å bekjempe akne, få kontroll over hudens talgproduksjon og minimere aknearr.
kr 1 586,00
i h

Bruk: bruksanvisning sendes med programmet.

Programmet inneholder:

Rens: Clarifying Cleanser 200 ml

Dagkrem: Sheer Hydration SPF35  50 ml

Nattkrem: Bio-Hydrating Cream 40 g

Gel til punktbehandling: Spot Treatment Gel 15 g

Alle produkter er full-size

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Glycolic Renewal Smoothing Cream (tidligere: Ultra Smoothing Cream)

Glycolic Renewal Smoothing Cream (tidligere: Ultra Smoothing Cream)

(NB - Tidligere navn: Ultra Smoothing Cream) En fyldig, herlig mykgjørende nattkrem utviklet for mindre sensitiv hud. Inneholder AHA-syre som fremmer celleaktiviteten i de dype hudlagene. Dette gir en svært godcellestimulerende effekt samt et langvarig med frisk og sunn hud. Motvirker og minimerer effektivt fine linjer og rynker.

40 g
kr 469,00
Bilde av Oily Skin Solution

Oily Skin Solution

NeoStrata Oily Skin Solution er et dyptvirkende produkt som rengjør porene og fjerner overskuddstalg fra fet og akneutsatt, ikke-sensitiv hud. Fukter og jevner ut fine linjer. Gir en klarere hud. Perfekt for fet, ikke-sensitiv hud.

100 ml
kr 339,00
Bilde av Smooth Surface Daily Peel Pads

Smooth Surface Daily Peel Pads

NeoStratas Smooth Surface Daily Peel Pads til hjemmebruk bidrar til å bygge opp hudens naturlige volum og gjør linjer og rynker mindre fremtredende samtidig som huden eksfolieres skånsomt og cellefornyelsen stimuleres. Produktet anbefales til motstandsdyktig hud som trenger ekstra antiaging-effekt, men også til hud med overskuddsproduksjon av talg og tendens til urenheter.

60 ml og 36 pads
kr 699,00