Søk

Kampanje! ZO Daily Skincare Program - 10%!

Hudprogram som er velegnet for de som ikke har noen tydlige alringstegn, men som ønsker å beholde en sunn hud. Første bud for å unngå fine linjer og rynker er å sørge for at huden er godt hydrert og beskyttet mot skadelige solstråler. Programmet er spesielt utviklet for å: -Beskytte og opprettholde en frisk og ungdommelig hud -Forebygge fremtidige skader ved å beskytte huden fra solen -Forbedre og opprettholde en jevn hudtone og minimere porer -Sørge for at huden er godt hydrert

ZO Skin Health kan kun selges til registrerte kunder. Registrer deg her.
For mer informasjon, klikk her.
kr 1 831,00
i h

Bruk: etter avtale med din kosmetiske sykepleier eller lege. Bruksanvisning med dine personlige tilpasninger sendes med programmet.

Programmet inneholder:

Exfoliating Cleanser 60 ml

Exfoliating Polish 16,2 g

Complexion Renewal Pads 30st

Daily Power Defense 30 ml

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av Complexion Renewal Pads

Complexion Renewal Pads

Reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

60 pads

ZO Skin Health kan kun selges til registrerte kunder. Registrer deg her.
For mer informasjon, klikk her.
kr 725,00
Bilde av Kampanje! Retinol Skin Brightener 0.5% - få gratis Daily Power Defense travel size!

Kampanje! Retinol Skin Brightener 0.5% - få gratis Daily Power Defense travel size!

Retinol Skin Brightener: Denne multifunksjonelle formuleringen inneholder 0.5% retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen. Produktet reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ideelt som første steg i behandlingen av mørke flekker og ujevn hudtone. (50 ml)

Daily Power Defense: Anti-age formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. (15 ml)ZO Skin Health kan kun selges til registrerte kunder. Registrer deg her.
For mer informasjon, klikk her.
kr 1 545,00