Søk

Mask 15

Leverandør: Dermaceutic
Mask 15 er en peelingmaske med 15% glykolsyre og bentonit som rengjør i dybden og fjerner hudceller. Gjennom sin eksfolierende effekt øker den cellefornyelsen og reduserer overskuddstalg samt har en poresammentrekkende effekt. Huden blir ren, myk og glatt. Dette er en aktiv maske som kun skal ligge på i 2-4 minutter, 1-2 ganger i uken. Bruk ikke produkt med glykolsyre etter denne masken.

50 ml
kr 750,00
i h

Aktive ingredienser:

Glycolic acid 15% øker cellefornyelsen og løser opp i urenheter.

Bentonitt-leire roer og fjerner urenheter.

Produktet er fritt for parfyme og parabener.

Water (Aqua), Glycolic Acid, Bentonite, Kaolin, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Titanium Dioxide (CI77891), Salicylic Acid, Steareth-21, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Tetrasodium Edta, Ammonia, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av C25 Cream

C25 Cream

C25 Creme er en beskyttende dagkrem som brukes mot pigmenteringer og rynker. Gir huden en utrolig glød, takket være den høye konsentrasjonen av stabil C-vitamin. C25 inneholder en banebrytende formula med antioksidanter som gjør det mulig å effektivt motvirke frie radikaler, og gir en trygg beskyttelse mot solens stråler og luftforurensing. På denne måten kan de utløsende faktorene for rynker og flekker holdes i sjakk og begrenses. Askorbosilan C (Stabilt derivat av C-vitamin) beskytter kollagenfibrene og opprettholder hudens hydrering.

30ml
kr 720,00
Bilde av Mela Cream

Mela Cream

Et eksfolierende serum i kremform som ved hjelp av aktive ingredienser som niacinamid, kojicsyre, arbutin og fytinsyre kjemisk løser opp i keratiniserte strukturer i ansiktet. Serumet minimerer fremkomsten av pigmenteringer, jevner ut hudtonen og behandler linjer og rynker. Innholdet av salisylsyre og mandelsyre behandler også urenheter og store porer. Anbefales som en kur på 3 måneder, påføres på natten.

30 ml
kr 1 365,00