Søk

Mela Cream

Leverandør: Dermaceutic
Et eksfolierende serum i kremform som ved hjelp av aktive ingredienser som niacinamid, kojicsyre, arbutin og fytinsyre kjemisk løser opp i keratiniserte strukturer i ansiktet. Serumet minimerer fremkomsten av pigmenteringer, jevner ut hudtonen og behandler linjer og rynker. Innholdet av salisylsyre og mandelsyre behandler også urenheter og store porer. Anbefales som en kur på 3 måneder, påføres på natten.

30 ml
kr 1 365,00
i h


Bruk: Påføres hver kveld. Dersom det er første gang du bruker produktet bør du sakte venne huden til produktet. Start med å påføre produktet hver tredje kveld, og øk så sakte opp til å bruke det hver kveld. Ved tørrhet eller irritasjon, ta en pause fra produktet i ca en uke. Vær nøye med å bruke solfaktor dagtid for å beskytte huden. Bør ikke brukes ved graviditet eller amming.

Water (Aqua), Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Kojic Acid, Niacinamide, Arbutin, Mandelic Acid, Salicylic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Retinol, Phytic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Tocopherol, Undecylenoyl Phenylalanine, Polysorbate 20, Ceteareth-12, Glycerin, Lecithin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Disodium Phosphate, BHA, Dipotassium Phosphate, BHT, Sodium hydroxide, Sodium Benzoate.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt:
Bilde av C25 Cream

C25 Cream

C25 Creme er en beskyttende dagkrem som brukes mot pigmenteringer og rynker. Gir huden en utrolig glød, takket være den høye konsentrasjonen av stabil C-vitamin. C25 inneholder en banebrytende formula med antioksidanter som gjør det mulig å effektivt motvirke frie radikaler, og gir en trygg beskyttelse mot solens stråler og luftforurensing. På denne måten kan de utløsende faktorene for rynker og flekker holdes i sjakk og begrenses. Askorbosilan C (Stabilt derivat av C-vitamin) beskytter kollagenfibrene og opprettholder hudens hydrering.

30ml
kr 720,00
Bilde av Dermaceutic K-Ceutic

Dermaceutic K-Ceutic

En reparerende krem som beskytter og gir huden næring. Tilbakestiller hudens mikrobalanse, slik at rødhet og hevelser minimeres. Motvirker frie radikaler og fremmer kollagenproduksjonen og cellefornyelsen. motvirker pigmentujevnheter og beskytter mot sol. Effektiv å bruke etter kjemiske peelinger, laser og kjemisk kirurgi. K-Ceutic gir også svært gode resultater på rosacea, på grunn av det beroligene komplekset med blant annet bisabolol.

30ml
kr 595,00
Bilde av Mask 15

Mask 15

Mask 15 er en peelingmaske med 15% glykolsyre og bentonit som rengjør i dybden og fjerner hudceller. Gjennom sin eksfolierende effekt øker den cellefornyelsen og reduserer overskuddstalg samt har en poresammentrekkende effekt. Huden blir ren, myk og glatt. Dette er en aktiv maske som kun skal ligge på i 2-4 minutter, 1-2 ganger i uken. Bruk ikke produkt med glykolsyre etter denne masken.

50 ml
kr 750,00
Bilde av Turn Over

Turn Over

Turn Over er en nattkrem med høy konsentrasjon av glykolsyre. Dette er en sterk anti-age-krem som stimulerer cellefornyelsen og motvirker rynker og fine linjer. Den eliminerer cellerester og døde hudceller fra hudoverflaten, og etterlater huden myk og med et yngre utseende. Anbefales til en noe mer grovere hud, gusten. Bruk den et par ganger i uken på natten.

Fordeler med å bruke Dermaceutic turnover:
Hindrer tap av elastisitet
Reduserer linjer og rynker


50 ml
kr 595,00