Søk

Dermaceutic

Dermaceutic

Dermaceutic er en hudpleieserie som ble utviklet av leger, plastikk kirurger og biokjemikere i Frankrike. De var et av de første produktseriene som introduserte i sin formula i hva som senere har blitt til essensielle hudpleieingredienser. Blant disse inkluderes hyaluronsyre, stabilisert C vitamin og glykolsyre. Dermaceutic har vitenskapelig bevist at det er en effektiv serie med produkter som inneholder en uslåelig konsentrasjon av aktive ingredienser.

Dermaceutic tilbyr produkter og hudprogram for forskjellige hudproblemer:

  • For tidlig aldret / solskadet hud
  • Fine linjer og rynker
  • Pigmentflekker
  • Akne / fet hud som lett får kviser

Dermaceutic selges kun hos hudterapeuter, plastikk kirurger og leger.

Ønsker du hjelp til å velge de riktige Dermaceutic produktene?

Bestill en gratis videokonsultasjon med en av vår kosmetiske sykepleiere eller leger her.

Vis som Gitter Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Kampanje! Sun Ceutic SPF 50+ Tinted -30%

Kampanje! Sun Ceutic SPF 50+ Tinted -30%

Sun Ceutic SPF50 Tinted er en solkrem med SPF50+, som motvirker aldringstegn som flekker, linjer og tørrhet. Den parfymefri formuleringen inneholder også en SPF-booster som forsterker UV-beskyttelsen, og et aldringsmotvrikende kompleks med hyaluronsyre, aloe vera og en 'Stem Cell Stimulator' som sammen fyller ut fine linjer og binder fukt til huden. Kommer i en universell farge som jevner ut og gir fantastisk glød.

50 ml
kr 367,00
Bilde av Light Ceutic

Light Ceutic

Light Ceutic er en nattkrem for en ujevn eller matt hud. Kremen forebygger mot pigmenteringer, og passer også godt på en fet hud med acne, da den inneholder phyticsyre som er anti-innflammatorisk. Glykolsyren er en mild eksfolierende middel som gir en homogen hud og gjør det mulig for de øvrige ingrediense å trenge dypt inn i huden. Brukes et par ganger i uken alene, eller under Hyal Ceutic/Regen Ceutic.

40 ml
kr 595,00
Bilde av Mask 15

Mask 15

Mask 15 er en peelingmaske med 15% glykolsyre og bentonit som rengjør i dybden og fjerner hudceller. Gjennom sin eksfolierende effekt øker den cellefornyelsen og reduserer overskuddstalg samt har en poresammentrekkende effekt. Huden blir ren, myk og glatt. Dette er en aktiv maske som kun skal ligge på i 2-4 minutter, 1-2 ganger i uken. Bruk ikke produkt med glykolsyre etter denne masken.

50 ml
kr 750,00
Bilde av Mela Cream

Mela Cream

Et eksfolierende serum i kremform som ved hjelp av aktive ingredienser som niacinamid, kojicsyre, arbutin og fytinsyre kjemisk løser opp i keratiniserte strukturer i ansiktet. Serumet minimerer fremkomsten av pigmenteringer, jevner ut hudtonen og behandler linjer og rynker. Innholdet av salisylsyre og mandelsyre behandler også urenheter og store porer. Anbefales som en kur på 3 måneder, påføres på natten.

30 ml
kr 1 365,00
Bilde av Oxybiome Micellar Water

Oxybiome Micellar Water

Oxybiome er et micellærvann som rengjør, balanserer hudens pH og fjerner makeup og smuss fra forurensing. Formuleringen støtter hudens naturlige mikrobiom og hjelper til med å berolige huden og redusere rødhet. Inneholder blant annet niacinamid og sinkglukonat som jevner ut hudtonen og minimerer synligheten av store porer.

400ml
kr 430,00
Bilde av Panthenol Ceutic

Panthenol Ceutic

Panthenol Ceutic er en næringsrik vannfri balm som gjenoppretter hudens elastisitet og lindrer. Ideell for å lindre tørr eller irritert hud etter kraftige estetiske behandlinger. Hypoallergenic, tilpasset for svært sensitiv hud og tørr hud. Den unike formelen kombinerer reparerende komplex med Panthenol 5%, Bisabolol 1% og næringsrike ingredienser som sheasmør, bivoks og Vitamin E. Alle hudtyper. Brukes lokalt, etter estetiske behandlinger, på såre/tørre lepper. Kjempefin å bruke som kuldekrem, eller som en pleiende balm under en isotretinoin behandling.

30g
kr 385,00
Bilde av Radiance

Radiance

Radiance er en kraftfull ansiktskrem som jevner ut hudens tone og tekstur. Den inneholder kojinsyre, arbutin og niacinamid som hjelper til med å minimere synligheten av pigmenteringer og tilfører huden ny glød. Inneholder også salisylsyre og mandelsyre som eksfolierer huden og stimulerer cellefornyelsen.

30ml
kr 700,00
Bilde av Regen Ceutic

Regen Ceutic

Regen Ceutic er en kombinert dag- og nattkrem. Anbefales for en sensitiv og tørr hud. Kremens beroligende egenskaper gjør at den passer perfekt å bruke som etterbehandlingskrem i sammenheng med kjemiske peelinger.

40 ml
kr 700,00
Bilde av Sun Ceutic SPF 50+

Sun Ceutic SPF 50+

Sun Ceutic er en solkrem med SPF50+. Den hjelper til med å motvirke fremkomsten av pigmenteringer, og inneholder både mineraler og fysisk filter. I Sun Ceutic finnes det også et næringsgivende og aldersmotvirkende komplex.

50 ml
kr 530,00
Bilde av Sun Ceutic SPF 50+ Tinted

Sun Ceutic SPF 50+ Tinted

Sun Ceutic SPF50 Tinted er en solkrem med SPF50+, som motvirker aldringstegn som flekker, linjer og tørrhet. Den parfymefri formuleringen inneholder også en SPF-booster som forsterker UV-beskyttelsen, og et aldringsmotvrikende kompleks med hyaluronsyre, aloe vera og en 'Stem Cell Stimulator' som sammen fyller ut fine linjer og binder fukt til huden. Kommer i en universell farge som jevner ut og gir fantastisk glød.

50 ml
kr 530,00
Bilde av Tri Vita C30

Tri Vita C30

Tri Vita C30 inneholder hele 30% c-vitamin og er det kraftigste c-vitamin- serumet i bransjen. En innovativ kombinasjon av tre former av c-vitamin gjør at man kan treffe flere hudlag og gi effekt over lengre tid. E-vitamin og ferulsyre-estere er kjente antioksidanter som øker og forbedrer virkningen av c-vitamin. Serumet motvirker oksidativt stress som kommer fra UV-eksponering, aktiverer kollagenproduksjonen, forbedrer hudens elastisitet, jevner ut hudtonen og er beroligende ved innflammasjon i huden. Dessuten gir den en fantastisk glød! Anbefales på natten som en kur. Kan være lurt å starte med denne et par ganger i uken, og ikke hver natt.

30ml
kr 1 065,00
Bilde av Turn Over

Turn Over

Turn Over er en nattkrem med høy konsentrasjon av glykolsyre. Dette er en sterk anti-age-krem som stimulerer cellefornyelsen og motvirker rynker og fine linjer. Den eliminerer cellerester og døde hudceller fra hudoverflaten, og etterlater huden myk og med et yngre utseende. Anbefales til en noe mer grovere hud, gusten. Bruk den et par ganger i uken på natten.

Fordeler med å bruke Dermaceutic turnover:
Hindrer tap av elastisitet
Reduserer linjer og rynker


50 ml
kr 595,00
Filter Close